Több mint 40 ezer jegy elkelt Varsóba - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. december 8., péntek

Több mint 40 ezer jegy elkelt Varsóba

Zajlik az elővételes jegyárusítás a 2018-as egyéni világbajnokság nyitófordulójára, a Varsóban megrendezendő Lengyel Nagydíjra. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagyon kelendőek a tiketek, hiszen december elejére több, mint 40 ezer darabot sikerült belőlük eladni. 
Teltház és egy lélegzetelállító koreó Tomasz Gollob tiszteletére az idei varsói nagydíjon.
Fotó: Lukasz Tzeszczkowski - Sportowefakty.pl
2015-ben botrányosan debütált Lengyelország legnagyobb salakmotoros eseménye, a varsói Nemzeti Stadionban megrendezett Lengyel Nagydíj. Teltház előtt a pálya rossz, motorozhatatlan állapota miatt 12 futamot követően félbeszakították az összecsapást. A következő évben egy extra viadallal kárpótolták a nézőket, akik a Grand Prix másnapján, Lengyelország - Világválogatott összecsapást tekinthettek meg ingyen.

Az idei évben hiba nélkül, 55 ezer ember előtt bonyolították le a futamokat, amelyek látványos, izgalmas előzéseket, párharcokat eredményeztek. Az esemény mégis egy emberről, a lengyelek ikonjáról, Tomasz Gollobról szólt, aki a viadalt megelőzően szenvedett súlyos sérülést krosszmotorozás közben. A nézők hatalmas koreóval készültek, míg a lengyel versenyzők mind magukon viselték a világbajnok nevét, logóját nemzeti ruhájukon. A szabadkártyával induló Przemyslaw Pawlicki, - aki jövőre főversenyzőként debütálhat a legjobbak között - Gollob egyik legendás ruhájának replikájában húzta a gázt, melyet később jótékonysági árverésre bocsátottak.

Jövőre május 12-én, a GP nyitófordulójaként rendezik meg a Lengyel Nagyíjat Varsóban, melyre már elkezdődött a jegyértékesítés. Az online vásárolható tiketek rendkívül népszerűek, így már több mint 40 ezer darabot eladtak belőle. A szervezők december 31-ig akciósan árulják a belépőket, ám a szilvesztert követően sem sokkal drágulnak az árak. A legolcsóbb jegy jelen pillanatban 29 zlotyiba ~ 2170 forintba kerül, míg a legdrágább normál jegyért 119 zlotyit ~ 8900 forintot kérnek. Aki esetleg gondolkozik az eseményen, érdemes minél hamarabb beszereznie a belépőket, melyeket erre a linkre kattintva lehet megvásárolni.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here