Videó: Az év legnagyobb bukásai - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. december 6., szerda

Videó: Az év legnagyobb bukásai

Az elmúlt évet követően idén is összeállították az év legnagyobb bukásait, borulásait összefoglaló videót. Az idei felvétel szerencsére rövidebbre sikeredett mint a tavalyi és szerencsésen, súlyos sérülések nélkül úszták meg az érintett versenyzők. A legtöbb felvételt a svéd ligából, a lengyel ligából valamint az egyéni és a csapat-világbajnokság felvételeiből válogatták össze.


Az összeállításból talán egy videó hiányzik, mégpedig a háromszoros dán világbajnok, Nicki Pedersen incidense, aki tavasszal az előtte elcsúszó honfitársán, Niels-Kristian Iversenen repült keresztül, hatalmasat csapódva a salakba. Pedersen a bukást követően motorra sem tudott ülni a szezon hátralévő részében, ám közösségi média felületein megjelent posztokból kivethető, hogy komolyan készül a 2018-as esztendőre.

Az idei év legsúlyosabb sérülését a lengyelek ikonja, Tomasz Gollob szenvedte el, aki a lengyel liga nyitófordulójának délelőttjén krosszmotorozás közben bukott óriásit. 2010 egyéni világbajnokát mentőhelikopterrel szállították korházba, ahol megoperálták, ám tolókocsiba kényszerült. A lengyel klasszist az elmúlt napokban engedték haza a kórházból, s rehabilitációját teljesen átalakított házában folytatja.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here