Jurica Pavlic helyettesíti Benkő Rolandot - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. május 25., csütörtök

Jurica Pavlic helyettesíti Benkő Rolandot

Ezen a hétvégén Debrecenben rendezik a télen életre keltett Barátság Kupa nyitófordulóját, így szombaton öt alakulatos csapatversenyt, míg vasárnap egyéni összecsapást láthatnak a Gázvezeték utcai salakstadionba kilátogató szurkolók. A szombati viadalon Tabaka József, Magosi Norbert és Bárány Márk mellett Benkő Roland is a Debrecen Speedway SE színeiben húzta volna a gázt, ám Nagyhalászban elszenvedett sérülése még nem jött helyre százszázalékosan. Helyettese a horvátok korábbi egyéni Európa-bajnoka, Jurica Pavlic lesz.


Az esettel kapcsolatban a Hajdú-Bihari Napló megkereste Benkő Rolandot, aki az alábbiakat nyilatkozta:
– A nagyhalászi bukásom óta szerdán ültem először motorra. A medencecsontom hosszirányú törése teljesen rendbe jött, de ezt nem tudom elmondani a csuklómról, mivel az edzés után bedagadt és a fájt. Idősebb Tabaka Józseffel arra jutottunk, hogy még egy hétig pihentetem a kezem, így ki kell hagynom a debreceni versenyeket. Sajnálom, hogy így történt, de nem akarunk kockáztatni! – nyilatkozta a Naplónak Benkő Roland.
A Barátság Kupa szombati valamint vasárnapi összecsapása egyaránt 15 órától kezdődik, melyekre egynapos valamint kétnapos belépőjegy is váltható. Egy versenyre 2500 forintba, mindkét viadalra 4000 forintba kerül a beugró. Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni, míg a 14 éven aluli ifjú szurkolók ingyen tekinthetik meg mindkét versenyt.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here