Bokáját törte Martin Vaculik - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. április 15., vasárnap

Bokáját törte Martin Vaculik

Nem sikerült túl szerencsésre a szlovák Grand Prix menő, Martin Vaculik brit ligás debütálása, hiszen Leicester Lions színeiben már az első futamban bukott, s később kiderült, hogy bokatörést szenvedett. 
Kasprzak és Vaculik a múlt hétvégi Extraliga nyitófordulóján Gorzówban. Fotó: Tomasz Jocz / Sportowefakty.pl
Péntek este a Swindon Robins hazai pályán fogadta a Leicester Lions alakulatát, melynek színeiben Martin Vaculik is starthoz állt. A szlovák versenyző pályafutása első angol ligás szezonját kezdte volna meg pénteken, ám a debütálás rendkívül szerencsétlenre sikeredett. A viadal első futamában Michael Palm Toft, Nick Morris és Vaculik buktak. Morris sérülés nélkül megúszta, míg Palm Toft lába megzúzódott, Vaculikot pedig kórházba kellett szállítani.

Később kiderült, hogy a 28 esztendős Grand Prix menő bokatörést szenvedett, így vélhetően kihagyni kényszerül a május 12-én Varsóban megrendezendő Lengyel Nagydíjat. Nagy érvágás ez a lengyel extraligában szereplő klubjának, a Stal Gorzównak is, ahol alapembernek számít. A klub vezetése helyére a KS Torunból Gregorz Walaseket szerződtette. A lengyel 5+1 pontot gyűjtött a vasárnapi Leszno - Gorzów összecsapáson, ám a mérkőzést 48:42 arányban elvesztették.

2018.04.15.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here