Teljes a Legjobb Párosok Kupájának menetrendje - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 8., csütörtök

Teljes a Legjobb Párosok Kupájának menetrendje

Két forduló Lengyelországban és egy összecsapás Németországban, így fest a 2018-as menetrendje a Speedway Best Pairs Cupnak, azaz a Legjobb Párosok Kupájának. A három fordulós bajnokságban az elmúlt évekhez hasonlóan ismét 7 szponzoralakulat méri össze erejét. 
Ismét Torunban indul a szponzor párosok csatája. Fotó: SpeedwayPairs.com
Az egyéni Európa-bajnokságot, a junior világbajnokságot valamint a 125 köbcentis világbajnokságot is lebonyolító One Sport vállalat már a közelmúltban nyilvánosságra hozta a Legjobb Párosok Kupájának menetrendjét, ám a három fordulóból egy helyszín hiányzott.

A nyitófordulót a már már szokásokhoz híven a toruni Motoareanában rendezik az európai szezon nyitányaként, március 24-én. A széria második fordulóját ezúttal szintén Lengyelországban rendezik, egy új, ám hazánkhoz közeli helyszínen. A Legjobb Párosok Kupája először látogat Rzeszówba, ahol április 20-án csapnak össze az alakulatok. A zárófordulót Németországban, Landshut városában bonyolítják le május 10-én.

A 2017-es széria talán egyik legizgalmasabb futama: Pawlicki és Zmarzlik vert helyzetből nyerték meg a toruni nyitófordulót. 

Az egyelőre kérdéses, hogy mely szponzori csapatok milyen összeállításban állnak startszalag mögé. Az elmúlt esztendőben a Fogo gárdája nyert, Bartosz Zmarzlik és a Pawlicki fivérek révén, a Jason Doyle, Max Fricke, Grigorij Laguta, Niels-Kristian Iversen, Kacper Woryna, Gleb Chugunov által erősített és mikor milyen felállásban motorozó BOLL Team előtt. A pódium legalsó fokára a Monster Energy Speedway Team: Chris Holder, Pawel Przedpelski, Greg Hancock trió állhatott fel.

A Legjobb Párosok Kupája 2018-as versenynaptára:
Március 24. - Torun / Lengyelország - 1. forduló
Április 20. - Rzeszów / Lengyelország - 2. forduló
Május 10. - Landshut / Németország - 3. forduló

2018.02.08

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here