Újra a pályán a világbajnok! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. március 23., csütörtök

Újra a pályán a világbajnok!

Szombaton a lengyelországi Torunban hivatalosan is elstartolt a 2017-es salakmotoros szezon, ahol a Speedway Best Pairs Cup, azaz Legjobb Párosok Kupája első fordulóját rendezik. Az összecsapáson a Monster Energy Speedway Team színeiben a regnáló világbajnok, Greg Hancock is pályára lép.
Mester és tanítványa: Greg Hancock és Broc Nicol ma délután Torunban. Fotó: Facebook
Az amerikaiak immár négyszeres egyéni világbajnoka, Greg Hancock kedden landolt Lengyelországban, elhagyva kaliforniai otthonát, ám nem önmagában, hanem egy honfitársával, s egyben versenyzőtársával, Broc Nicollal együtt érkezett. Hancock hatalmas tehetségnek tartja a srácot, s örül annak, hogy hosszas tervezést követően együtt érkezhettek meg Európába.

Hancockék a mai nap során edzettek először a Motoarena-ban, s helyi sajtó beszámolói szerint a "veterán világbajnok" remek formában húzta a gázt. Az amerikai nem titkolt célja megvédeni világbajnoki címét, s úgy érzi kora ellenére is harcban lehet a nála fiatalabb riválisokkal szemben.

Arra, hogy Hancock jelenleg milyen formában húzza a gázt, s mire képes a riválisokkal szemben szombaton kapunk válasz a Legjobb Párosok Kupája toruni nyitófordulóján, amelyet 18 órától élőben közvetít a lengyel Eurosport (hazai sajnos nem, de lesz elérhető NET TV-s közvetítés), s amelyen továbbra is hét szponzor nevével fémjelzett páros alakulatok küzdenek az elsőségért. Részletek a szombati derbivel kapcsolatban hamarosan itt a Salakporon!

Hancock továbbra is elég aktív a közösségi médiában, ezúttal Instagram profilján számolt be a mai nap történéseiről egy videó formájában. A videó az alábbiakban megtekinthető:

Greg Hancock (@greghancock45) által megosztott bejegyzés,

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here