Salakmotoros közvetítések a Spíler TV-n! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. február 9., csütörtök

Salakmotoros közvetítések a Spíler TV-n!

A mai nap folyamán kaptuk a hírt, mely szerint a TV2 csoporthoz tartozó tavaly elinduló sportcsatorna, a Spíler TV az idei évben műsorra tűzi a MotoGP küzdelmei mellett a salakmotoros egyéni világbajnokság valamint a csapat világkupa küzdelmeit is.
Hancockék a Spíler TV-re költöznek 2017-ben. Fotó: Jarek Pabijan, Sportowefakty.pl
Mint az a kábelcsatorna honlapján olvasható a TV2 csoport "férfias szórakozást kínáló csatornáján" eddig az angol elsőosztályú labdarúgást, a Premier League-t valamint az észak-amerikai profi jégkorong ligát, az NHL-t lehetett nyomon követni. Ezen műsorok a tavasszal motorsportos közvetítésekkel bővülnek, s a Spíler TV szerint exklúzív tartalmakkal várják a motorsport szerelmeseit.

A TV2 Csoport közleményében úgy fogalmaz, hogy Talmácsi Gábor korábbi menedzsere, Steano Favaro tanácsára a Sport&Events Management Kft. megvásárolta a Superbike-világbajnokság (eddig és továbbra is Eurosport), a salakmotoros világbajnokság és világkupa (korábban Sport TV), valamint két olyan széria közvetítési jogait, melyeket eddig kis mértékben, vagy egyáltalán nem láthattunk Magyarországon. Ide tartozik a ralikrossz-világbajnokság és az ausztrál Supercars, mely utóbbit eddig egyetlen hazai sportcsatorna sem közvetítette. Ezen sportok mellett a korábban Digi Sporton sugárzott MotoGP is helyet kap, melynek szakkommentátora hazánk 125 köbcentis egyéni világbajnoka, Talmácsi Gábor lesz.
Spíler TV Tavasz: Motorsport Minden Mennyiségben! A promó videó megtekintéséhez kattintsanak a képre. 
De visszatérve a salakmotorozáshoz, az elmúlt évben láthattuk a legkevesebb közvetítést a hazai csatornákon. 2015-ben salakos dömping uralkodott a honi televízióban, hiszen az Eurosport Magyarország az egyéni Európa-bajnokság és a Legjobb Párosok Kupája mellett kedd esténként a svéd Elitserient is közvetítette, míg a Sport TV jóvoltából hétről hétre a világ legjobb salakszóróit láthattuk. Ezen közvetítések sajnos a tavalyi évben megszűntek, s mindössze a svéd liga összefoglalóját láthattuk szerda délelőttönként az Eurosport képernyőjén. A Spíler TV-nek hála idén újra képernyőre kerül a Speedway Grand Prix széria valamint a Speedway World Cup, azaz csapat világkupa, ám azt egyelőre nem tudni milyen módon, s időpontokban tervezi programra tűzni a hétvégi nagydíjakat az újdonsült sportcsatorna. 

2017.02.09.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here