Szezonnyitó tréninget tartottak Debrecenben! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2016. március 17., csütörtök

Szezonnyitó tréninget tartottak Debrecenben!

A mai nap folyamán végre nálunk is elkezdődött a szezon, hiszen 13 órától egy hosszú téli pihenőt követően újra motorok zajától volt hangos a Gázvezeték utcai salakstadion. A Janusz Slaczka vezette rzeszówi különítmény már a tegnapi napon megérkezett a cívisvárosba, ám a nemzeti ünnepünkön lehullott csapadék miatt, csak a mai nap folyamán tudták birtokba venni a salakovált.

Dawid Lampart akcióban.
A csapatot három felnőtt és három junior versenyző képviselte. A szeniorok, Maciej Kuciapa, Dawid Lampart, Karol Baran szinte hazai pályán motoroztak, hiszen számtalan alkalommal megfordultak a Gázvezeték utcai stadionban. A juniorok közül az elmúlt esztendőben a magyar bajnokságon is szereplő Gregorz Bassara érkezett két társával, Patryk Wojdyłoval és Mateusz Rząsaval. Magyar versenyzők közül egyedül Tabaka József szórta szorgalmasan a salakot.

Aki esetleg lemaradt volna a mai tréningről, annak sincs oka csüggedni, hiszen a holnapi nap folyamán újra edzést tartanak a cívisvárosban, amely szintén 13 órakor veszi kezdetét, s amelyen információnk szerint több magyar versenyző is motorra pattan.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here